Accessoires

Alles voor het aankleden van uw tent: vloer, tapijt, verlichting en verwarming.

Vlondervloer/festivalvloer

Dit type vloer is geschikt voor vlakke terreinen en zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond. De vloerdelen zijn 3x1 meter.
Afgehaald, geleverd of gelegd: vanaf 1,50 EUR/m²

Cassettevloer

Dit type vloer ligt op metalen onderliggers en worden volledig waterpas gelegd in de tent of als terras buiten de tent. Zeer strakke uitstraling en mogelijkheid om tenten op een hellend vlak te plaatsen.

Tapijt

Om de aankleding van de tent helemaal af te werken kunt u de vloer laten bekleden met tapijt. Wanneer u kiest voor tapijt op rol, wordt de vloerbedekking op maat gemaakt en zijn de mogelijkheden voor kleuren talrijk.
Indien gewenst kunnen we het tapijt voorzien van beschermfolie. Op deze manier kunt u ongestoord voorbereidingen treffen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het tapijt.

Rode loper, per lopende meter

Rode loper kan bij ons per meter aangekocht worden. Breedte: 1 meter.

Verlichting

Sfeerverlichting is belangrijk. We kunnen de tent voorzien van ledspots die in verschillende kleuren kunnen ingesteld worden om de juiste sfeer te geven aan uw concept. De ledspots worden aan de profielen van de tent gehangen of kunnen op de houten vloer geplaatst worden.
We kunnen de tent of het pad naar de tent ook voorzien van lichtslingers met witte of gekleurde bollen. De slingers hebben een lengte van 25 meter.

Verwarming

In ons Belgisch klimaat heb je -helaas- in sommige seizoenen verwarming nodig. Wij hebben hiervoor oplossingen ter beschikking. Informeer ernaar!

Vrijblijvende offerte

Beschrijf uw feest of project en wij werken een oplossing op maat uit.

Vraag een offerte aan

EPL Tenten, sterk in service tegen betaalbare prijzen.